Till toppen
Visa större bild

Mojito Cocktail Set

first_saleprice.value: 7920
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Visste du att mojitodrinken är en av världens mest populära drinkar? Det är inte i och för sig inte så konstigt med tanke på den goda blandningen av fräscha smaker tillsammans med syrligheten. Framförallt på sommaren är drinken en perfekt törstsläckare i värmen.

Med hjälp av Mojito Cocktal Set kan du nu skapa magi hemma och blanda iordning egna mojitos i alla möjliga smaker. Förpackningen innehåller 2 stycken highball glas, 1 muddlare, en sked med långt skaft och ett recept till en fantastisk mojito på kartongens baksida. Sedan är det bara för dig att traska till affären och inhandla ingredienser innan det är dags att imponera på gästerna!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45894 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle