Visa större bild

Tillbehör

Monopoly Speed Sällskapsspel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Visst är det trevligt med ett parti Monopol emellanåt, men varför måste det ta så FÖR-E-BANNAT lång tid? Det är en stress ingen mår bra av.

Säg hej till din nya bästis: Monopoly Speed! Ett monopolspel du faktiskt avslutar på mindre än 10 minuter. Du tävlar mot klockan och det gällar att köpa så mycket du bara kan! Efter 10 minuter är spelet slut och den med mest pengar vinner. Tänk så mycket tid du sparar!

Monopoly Speed Sällskapsspel är det klassiska monopolspelet i en ny, stressigare, tappning. Innehåller gör tidur, spelplan, 4 spelpjäser, 4 tärningar, 28 lagfartskort, 16 Chans-kort, 12 Allmänning-kort, sedelförpackning, spelregler. Tiduret kräver 3 stycken AAAA-batterier (medföljer ej). Kan spelas av 2-4 spelare. Från 8 år. Spelet är på svenska.

  • Språk: Svenska 
  • Antal spelare: 2-4 
  • Ålder: från 8 år
  • Kräver 3 st AAA-batterier (medföljer ej)

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen65110 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle