Visa större bild

Tillbehör

Morphsuit Slenderman Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Med sitt formlösa och vita ansikte är Slenderman iklädd en svart kostym och det sägs att han kidnappar, förföljer och traumatiserar människor. Ja, som du märker så är det ingen trevlig prick som man vill möta ensam på en ödslig skogsväg... I denna Morphsuitdräkt kan du skrämma slag på kompisarna på maskeradfesten och det som är så skönt är att ingen ser hur du reagerar eller vilket humör du är på! 

Morphsuit Slenderman Barn Maskeraddräkt är en svart/vit helkroppsdräkt som är tillverkad av polyester och elastane som är ett mycket töjbart material och tillverkaren rekommenderar att ta den större storleken om du tvekar mellan två. Dräkten är behaglig att ha på kroppen samt över huvudet och barnet som bär den kan både andas samt se genom tyget (något begränsad sikt). Dragkedja finns längs med ryggen och bakom huvudet stängs dräkten med kardborreband. 

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Helkroppsdräkt med huva
  • Material: 91 % polyester och 9 % elastane

Detta är en officiellt licensierad Morphsuits™ produkt.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48284 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle