mozek-greyland-film-mask-1
mozek-greyland-film-mask-2
mozek-greyland-film-mask-3
youtube video play

Mozek Greyland Film Mask

699 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Vill du skrämma livet ur alla dina vänner nästa maskeradfest? Du sitter just nu och kollar på det mest sannolika hjälpmedlet för att din plan ska lyckas! Detta är en extremt väldesignad mask från Greyland Film som även gör masker till filmer och teateruppvisningar. Kvaliteten är mycket hög och är handskulpterad av en designer. Föreställ dig minerna du kommer få när du trampar in på halloweenfesten med hjärnan synlig? 

Mozek Greyland Film Mask är en superdetaljerad och högkvalitativ mask från Greyland Film. Masken är producerad i väldigt tunt latex som gör att du kan ha på dig masken hela kvällen utan att känna irritation eller behöva ta av dig masken. Hål finns för ögon/näsa/mun och ett ännu större hål för huvudet då din hjärna syns! Har du tråkigt någon dag kan du alltid gå och handla mat med masken på! 

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt upp lite större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Information om Mozek Greyland Film Mask:
  • Material: Latex/gummi
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Är du allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Använd latex runt maskens hals och din egen hals för ett ännu mer verkligt utseende!