Visa större bild

Mugg med Handkontroller

(10 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Tänk när du sitter där på morgonen och ska dricka en härlig kopp kaffe, och du ser att du din "Game Over-" mugg bara vänta på att få bli drucken ur, härlig känsla! Denna mugg är perfekt för dig som saknar de gamla tiderna med Super Mario och andra plattformsspel. Denna mugg passar helt enkelt perfekt för dig som vill återuppleva 90-talsgamingtiden igen!

Mugg med Handkontroller är en mugg med retrofeeling från 90-talets plattformsspel. På den vita muggen står det "Game Over" och handtaget är en gammal Playstationdosa! Ta med dig denna till nästa LAN-party med kompisarna, vi lovar dig avundsjuka!

Mugg med Handkontroller är gjord i keramik, på muggen står det "Game Over" och handtaget är en gammal Playstationdosa. Muggen mäter ca: 11 x 9 cm.
 

Taggar

OMDÖMEN (10)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sofia för 1 månad sedan
  Fräck mugg i bra kvalite!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Lizbeth för 9 månader sedan
  Jättefin
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46521 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle