vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
ninja-bodysuit-barn-maskeraddrakt-1
ninja-bodysuit-barn-maskeraddrakt-2

Ninja Bodysuit Barn Maskeraddräkt

299,90 kr

Komplettera med

Låt ditt barn vara en supertuff Ninja för en dag! De Ninjor som framträder mest i TV är ofta mycket smidiga, duktiga med sina vapen och iskalla kämpar som på ett mycket galant sätt besegrar olika läskiga motståndare.
Själva ordet Ninja betyder Dold person och du förstår varför när du tittar på den här kroppsnära, helsvarta dräkten, som får bäraren att smälta in fullständigt i ett mörkt rum eller ett obelyst gatuhörn. Perfekt för barnet att bära på halloweenfesten eller maskeraden!

Ninja Bodysuit Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart bodysuit och en svart överdel med axelskydd och bälte.
Bodysuiten är stretchig och fotlös med lätt stoppade muskler på mage och överarmar. Luvan är av en tight modell, med ett avlångt hål för ögonen. Från bakhuvudet och ner över ryggen löper en dragkedja för enkel på- och avklädning.

Överdelen består av lätt stoppade axelskydd och ett bälte, båda tillverkade av skinnimitation. Delarna sitter ihop med breda band tillverkade av mockaimitation, dras över huvudet och stängs baktill i midjehöjd med hjälp av kardborreband.

Bältet har 2st hällor som det går att hänga ev. leksaksvapen i och som försluts med knappar. Det finns också 2 st elastiska, små hällor som kan användas i samma syfte. Leksaksvapen och strumpor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.
Art.nr 28226

Storleksguide

Omdömen

6

Frågor & svar

0

Taggar