Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Ninja Grön Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Mörkret har lagt sig över den lilla byn i bergen. Långt borta hörs ett åskväder närma sig och vindarna blir starkare och starkare för varje minut som går, men än är det bara svaga vindar. Högt uppe i ett träd sitter en av dem, och en annan ligger platt på ett tak. Den tredje är på väg nerför ett av husen längs stuprännan. De tre ninjas som intagit byn är på ett topphemligt uppdrag av kejsaren för att frita hans kidnappade dotter, prinsessan av Kumamoto.

Ninja Grön Barn Maskeraddräkt inkluderar en grön överdel med silhuetten av en drake tryckt på bröstet, ett svart bälte med fastsydda detaljer som liknar kaststjärnor, samt svarta ränder runt ärmarna. En huva sitter fast på överdelen, och en mask ingår som täcker ansiktet. Även ett par byxor i samma gröna färg ingår, med svarta ränder runt om längst ner på benen. Skor, svärd och nunchaku ingår ej.

Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (34)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Annika för 5 år sedan
  Storleken på hemsidan stämmer inte överens med storleken på förpackningen/varan i verkligheten. Produkten gick sönder efter EN användning.
  8 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Bengt för 2 år sedan
  Medium något stor för en 6-åring
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Therese för 4 år sedan
  Bra men då storlekarna på nätet bara angav s-l utan vidare anvisning var storleken inte riktigt vad jag hade tänkt mig
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Hej! Jag undrar vilken storlek small motsvarar i svenska barnstorlekar? Vilken ålder det passar? Tacksam för svar! Mvh Camilla
  Svar: Storlek small passar för barn i åldern 3-4 år enligt leverantören, eller barn som är ca 110-122 cm långa. I vanlig svensk barnstorlek skulle just denna dräkt i storlek Small motsvara 110/116/122 cl. Du hittar storleksguiden för denna dräkt direkt ovanför produktbeskrivningen i form av en mörk knapp "Visa storleksguide".
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28501 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle