Visa större bild

Nintendo Zelda Skinnjacka

first_saleprice.value: 55920
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
699 kr 995 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Link har tröttnat på sin gröna tunika och lanserar nu sin alldeles egna skinnjacka! Denna jacka är riktigt snygg med fina detaljer som gör den till en dröm för alla Zeldaälskare. Vad sägs till exempel om ett skogsinspirerat mönster på insidan och Links sköld i stort format på ryggen?

Nintendo Zelda Skinnjacka är en snygg jacka med en stor, Zeldainspirerad sköld stansad på ryggen. Den är tillverkad av svart skinnimitation och är fodrad med ett glatt, grönmönstrat tyg på insidan. Den stängs med hjälp av en silverfärgad dragkedja, har 2st fickor samt en dekorationsficka framtill samt ett justerbart skärp runt midjan. På axlarna sitter 2st flärpar och på ryggen finns Links karaktäristiska sköld med hylianmärket stansad.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Åsa för 5 år sedan
    Lite dålig kvalité på präglingen på ryggen. Kunde varit mer distinkt.
    1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30172 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle