Visa större bild

Nudlak Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nudlak.. jo han är en rolig typ han! När han ljuger, ja då växer näsan.. precis som för Pinocchio! Nudlak är även en skogsvandrare som älskar att traska runt bland stammar och träd med ett ständigt småflin på läpparna. Har han en dålig dag, ja då finns risken att han kastar kottar på folk som joggar, gömmer discarna för frisbeegolfspelare och sätter krokben för dig som är ute för att tillfångata lite fräsch luft! Fast Nudlak är egentligen snäll, så var inte arg på honom please!

Nudlak Greyland Film Mask är en otroligt häftig latexmask som passar superbra till alla typer av maskerad- och halloweenfester. Masken är väldigt detaljrik där rynkor och typiska ansiktsdrag framhävs, näsan är längre än livet och öronen ser ut som typiska MMA-boxaröron. En väldigt rolig mask med karaktär! Masken sitter tight över ditt ansikte och har hål för både ögon, näsa och mun. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de används vid film- och teaterinspelningar världen över. 

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.


Fakta om Nudlak Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Otroligt realistisk och väldetaljerad
  • Masken är heltäckande, och går ner på halsen
  • Hål för ögon, näsa och mun
  • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48958 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle