Till toppen
Visa större bild

Ögonmasker i Papp Musses Klubbhus

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Partyattiraljen framför andra! Roliga masker för barnkalaset med tryck från Musses klubbhus. De älskade figurerna Musse och Pluto står för dekoren, vilket betyder att dessa masker kommer att uppskattas högt av alla de små kalasgästerna. De kommer att älska att klä ut sig lite grann, och maskerna passar väl in i ett kalastema med inspiration från Disneys underbara värld. Placera dem vid gästernas platser vid bordet och se förvandlingen från blyga barn till festsugna partyungar så snart de tar dem på sig! Kul detalj att ge bort även i kalasets godispåse.

Ögonmasker i Papp Musses Klubbhus innehåller sex stycken masker av papp som enkelt fästs bakom huvudet med hjälp av elastisk resår. Maskerna kläs av motiv av både Musse och Pluto samt några spännande kugghjul.

Säljs som 6-pack

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54727 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle