Till toppen
Visa större bild

Ölglas John Smiths

first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
129 kr 249 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

John Smith's är en engelskt bryggeri som grundades redan under mitten av 1700-talet. Det sägs att ölen har smakat exakt likadant i alla år och ska tydligen använda samma recept idag som när det grundades. Det kan man kalla orginal á la orginal! 

Ölglas John Smiths är ett gäng schyssta ölglas från den brittiske öltillverkaren John Smith's. Ölglaset är mycket stiligt och har en bra form för att du ska få ett bra grepp om glaset. Glaset är ganska brett men bottenhalvan av glaset är trots det något smalare än den övre halvan av glaset. Se till att införskaffa dig ett par äkta och sällsynta ölglas, vi lovar dig att ingen annan i ditt umgänge bjuder på dessa glas när det skall hävas brittisk öl nästa gång! 

Glasen säljs i 4-pack och rymmer 0,56 liter. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46898 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle