Visa större bild

Tillbehör

OppoSuits Aloha Hero Shorts Kostym

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
799 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Är du bjuden på en maskerad med Hawaiitema eller kanske ett somrigt poolparty? Då är detta kostymen för dig! På den färgglada kostymen syns blommor, palmer och ananaser. Perfekt när du vill synas och märkas riktigt ordentligt på kalaset!

OppoSuits Aloha Hero Shorts Kostym inkluderar en färgglad och mönstrad kavaj med korta armar, ett par shorts och en slips. Skorna och skjortan som syns på bilden ingår inte. Kostymen finns i flera olika storlekar och den är tillverkad i polyester. Finns i storlekarna 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.

OppoSuits är den exakta motsatsen till en vanlig kostym (bortsett från kvalitet och passform) och är tillverkade i roliga och ovanliga mönster i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda OppoSuits om och om igen, inte att jämföras med vanliga maskeraddräkter alltså.

  • Storlekar: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62
  • Inkl. kavaj, shorts och slips
  • Skor och skjorta medföljer ej

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen60797 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle