opposuits-flaminguy-skjorta-74570-1
opposuits-flaminguy-skjorta-74570-2

OppoSuits Flaminguy Skjorta

 399 kr  199 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Klä dig svalt och somrigt i hettan - utan att tumma på varken mönster eller kvalité! Den här skjortan pryds av en hel drös flamingos vilket garanterat kommer göra dig till festens färggladaste mittpunkt! 

OppoSuits är raka motsatsen till vanliga skjortor, bortsett från kvalitet och passform. De är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

OppoSuits Flaminguy Skjorta inkluderar en flashig skjorta med somrigt motiv. Skjortan är tillverkad av 100% polyester och finns i storlekarna: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49. Inget annat på bilden ingår.

Material: 100% polyester
Finns i storlek: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49
Endast skjortan ingår 

Observera att OppoSuits skjortor är av slim fit-modell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två.