Visa större bild

OppoSuits Jet Set Black Smoking

first_saleprice.value: 63680
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
796 kr 995 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Den här kostymen passar perfekt på fester och tillställningar när du vill känna dig riktigt snygg. Den är stilren och mycket stilig med många fina detaljer.

OppoSuits Jet Set Black Smoking består av en svart fluga, en svart kavaj och ett par svarta kostymbyxor i slim-fit modell. Kavajen har rött innertyg, fyra innerfickor, knappar vid ärmslut, en knapp framtill, axelvaddar och satindetaljer. Byxorna har fyra fickor, dragkedja, hake och knapp. Byxorna har inga hällor. Observera att skjortan och skorna som syns på bilden inte ingår.

Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform. Notera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar.

Säljs styckvis och finns i storlek 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 och 62.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57539 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle