opposuits-miss-rudolph-kostym-1
opposuits-miss-rudolph-kostym-2
opposuits-miss-rudolph-kostym-3

OppoSuits Miss Rudolph Kostym

699 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • elina
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Riktigt snygg! Dock var den för liten. Men kan ju vara jag som är för stor. Hur som, har du en smäcker figur, tveka inte. Du kommer att äga på jul helt klart! Kvalitetsmässigt helt klart det jag hade förväntat mig. Gubben köpte en herrmodell och den var lika snygg och satt perfekt.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Emilie
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Fin kostym, men väldigt stor i storleken.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Tomtemor är bra less på sin tomteklänning hon alltid har varje jul. Den är sådär julig och fin men är det kanske inte dags för något nytt? Någonting mer elegant men som samtidigt fångar den mysiga julkänslan. Kanske är det hög tid för OppoSuits att rycka in som outfithjälte till nästa jul med denna eleganta Miss Rudolph Kostym!

OppoSuits Miss Rudolph Kostym består av en kostymkavaj med härligt julmönster i blått vitt, och rött. Kavajen har knäppning framtill och två framfickor. Medföljer gör även en matchande snygg kjol.

OppoSuits är den exakta motsatsen till en vanlig kostym (bortsett från kvalitet och passform) och är tillverkade i roliga och ovanliga mönster i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen, inte att jämföras med vanliga maskeraddräkter alltså.

Finns i storlek: 34-44.