opposuits-nordic-noelle-kostym-75600-1
opposuits-nordic-noelle-kostym-75600-2
opposuits-nordic-noelle-kostym-75600-3
opposuits-nordic-noelle-kostym-75600-4
opposuits-nordic-noelle-kostym-75600-5

OppoSuits Nordic Noelle Kostym

 799 kr  349 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Klä upp dig med en julig och mycket stilig kostym i år på julafton. Hade du pyjamas på dig hela dagen förra året kanske det är dags för något nytt. Passar utmärkt till julafton och andra tillställningar om du är en sån som firar sju dagar innan och efter jul också. 

OppoSuits är raka motsatsen till vanliga kostymer, bortsett från kvalitet och passform. De är tillverkade i roliga, ovanliga mönster och färger i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

Observera att OppoSuits kostymer är av slim fit-modell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två.

OppoSuits Nordic Noelle Kostym är en mörkblå kostym med julmotiv. Kostymen består av en kavaj samt en matchande kjol. Kavajen och kjolen är tillverkad i polyester och finns i sex storlekar. 

Finns i storlek: 34-44.

OBS! Endast matchande kavaj och kjol ingår.