Visa större bild

Paratrooper Militär Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 39920
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
499 kr 899 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

En paratrooper är en fallskärmsjägare och dessa är lättbeväpnade, rörliga soldater som anfaller och landar via fallskärm. Nu kanske det är svårt att ta sig till festen med hjälp av detta överraskningsmoment, men med denna dräkt på så kommer du lyckas ge en lika effektfull entré ändå.

Se ut som en riktig fallskärmsjägare på nästa maskerad med hjälp av denna Paratrooper Militär Deluxe Maskeraddräkt. Overallen kommer i ett kamouflerat mönster och du får även med selen.
 
Finns i storlek: medium, large och x-large
Inkluderar: Overall och sele
Material: Polyester

Skor ingår ej.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39615 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle