Till toppen
Visa större bild

Partybalja med Rephandtag

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Slipp fundera på om du har tillräckligt med plats i kylen för alla flaskor och brukar med dryck som ska in inför festen. Med den här snygga baljan kan du hålla drycken kyld och ändå ha plats över för mat i kylskåpet! Häll ner massa isbitar runt omkring drycken så kommer den hålla sig kall och god under hela kvällen.

Partybalja med Rephandtag är en rejäl stålhink dekorerad med handtag i rep för att ge den en lite rustik känsla. Den är tillverkad i galvaniserat stål och kommer i en vit färg. Baljan väger ca 1,1 kg och är 232 mm hög, 405 mm bred och 400 mm på diametern. Passar utmärkt för att kyla flaskor och burkar med dryck i på festen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Gärd för 8 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen42427 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle