Till toppen
Visa större bild

Plunta på Nyckelring

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att ha med sig något gott att dricka till festen kan vara lätt att glömma, men med denna lilla händiga plunta i nyckelringen behöver du aldrig vara orolig över att komma tomhänt till festen. Fyll den med önskad dryck och fäst i nycklarna!

Plunta på Nyckelring är en klassisk nyckelring som är formad som en plunta. Du fäster den enkelt i dina nycklar med hjälp av den lilla kroken och skruvar helt enkelt av korken för att komma åt innehållet.

  • Material: Rostfritt stål
  • Mått: 7 x 4 cm
  • Volym: 30 ml.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Mats för 7 månader sedan
    Denna utomordentliga pillerburk, för oss som behöver ha piller tillgängliga. Köpte 4 och nu ligger dom strategiskt utplacerade så jag aldrig är utan.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54018 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle