Visa större bild

Presentbox med Ljudmeddelande

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Nu kan du ge bort en present tillsammans med ett personligt meddelande. Du spelar helt enkelt in ditt meddelande och lägger sedan ner presenten i kartongen. När mottagaren öppnar lådan spelas meddelandet upp. Ett roligt, personligt och väldigt fint sätt att ge bort en present på!

Presentbox med Ljudmeddelande inkluderar en låda i kraftig kartong med möjligheter att spela in ett meddelande. Batterier och bruksanvisning ingår. Spela in ditt meddelande och när lådan öppnas spelas meddelandet upp. Meddelandet kan tas bort och spelas in igen om man önskar. Lådan är 195 x 143 x 191 mm stor. Det är bara lådan som ingår, ej nallen på bilden.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Nicole för 1 år sedan
  För dyr och det funkade inte att spela in ljud.. så ja värdelös, betala 200 spänn för en bit kartong. Skulle va sjukt roligt om den funkade men nej...
  12 av 14 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Hesho för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52085 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle