vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Evenemang Pride Pride-Dekorationer

Pride-Dekorationer

Planerar du ett pridekalas? Du behöver faktiskt inte vara det minsta orolig, för är det någon fest som är enkel att dekorera inför så är det just en pridefest. Tänk mycket, tänk stort och tänk färgglatt! Självklart erbjuder Partykungen massor av olika festartiklar som passar perfekt att pynta med när det är pride. Häng med så berättar vi mer!

Pridedekorationer för att skapa stämningen


När du tänker på pridedekorationer är säkert den randiga prideflaggan i färgerna gult, orange, rött, lila, blått och grönt den första dekorationen som du kommer att tänka på. Självklart kan du beställa olika typer av prideflaggor hos oss på Partykungen. Det finns stora flaggor som du kan hänga upp på väggen. Det finns mindre flaggor som du kan vifta med om du ska gå med i ett pridetåg och sen finns det små flaggor som du kan dekorera festbordet med. Prideflaggan kan du sedan matcha med olika dekorationer i alla möjliga färger. Komplettera gärna med färgglada girlanger, serpentiner, draperier och olika hängande pappersdekorationer för att skapa en riktigt festlig atmosfär.

Pride ballonger för extra färg och glädje


Färgglada ballonger är ett måste på alla Pride firanden och hos oss på Partykungen kan du kan välja mellan massor av olika ballonger. Ett förslag är att beställa flera ballonger i olika färger och knyta ihop till en snygg ballongbukett. Du kan också välja en hjärtformad folieballong i regnbågens färger eller små regnbågsfärgade sifferballonger för att addera extra färg och glädje till ditt pridekalas. Kombinera ballongerna med andra pride dekorationer för en fantastisk festupplevelse.

Skapa ett färgglatt Pridekalas med Pride pynt och dekorationer


På pridekalaset måste du ju så klart bjuda dina gäster på något gott att äta. Du måste med andra ord duka upp ett festligt kalasbord. Börja gärna med en duk i olika färger. Det ser inbjudande ut och så skyddar det också bordet från spill och kladd. Matcha sedan duken med papptallrikar och pappmuggar i glada färger. Det är faktiskt inte så dumt att använda papp produkter när man bjuder in många på fest. Det ser festligt ut och sedan sparar du både tid och energi när du slipper att diska när kalaset är slut. Glöm inte bort att beställa till några matchande servetter och vill du göra dukningen riktigt snygg köper du även till lite bordskonfetti. Ska du bjuda på tårta eller något annat smarrigt bakverk hittar du också snygga tårtdekorationer här. Vill du imponera stort bjuder du dina gäster bjuder du på en regnbågsfärgad tårta eller cupcakes med frosting i olika färger. Här på Partykungen kan du beställa strössel, sockerpasta och massor av andra roliga baktillbehör.

Beställ dina Pride dekorationer hos oss på Partykungen


Hos oss på Partykungen har vi ett stort utbud av pridedekorationer som hjälper dig att skapa ett färgglatt och minnesvärt pridekalas. Utforska vårt sortiment och lägg dina favoritprodukter i varukorgen. Vi erbjuder alltid låga priser och blixtsnabba leveranser. För oss är alla fester viktiga, och vi tycker att Pridefesten är EXTRA speciell. Så slå på stort, bjud in alla dina vänner och hela tjocka släkten på ett härligt och färgglatt pridekalas!
Läs mer