psychedelic-alice-deluxe-maskeraddrakt-78040-1
psychedelic-alice-deluxe-maskeraddrakt-78040-2

Psychedelic Alice Deluxe Maskeraddräkt

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

599 kr

Medium

 − art.nr 78040-1
Den gulliga och oskyldiga blonda lilla flickan som vi känner igen som Alice från Alice i Underlandet är som bortblåst. Hon har istället förvandlats till en läskig och något mer galen version av karaktären och är redo för att leva ut sina skrämmande karaktärsdrag på nästa halloweenfest! 

Psychedelic Alice Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en blå asymmetrisk klänning med svarta och vita detaljer. Klänningen påminner om ett förkläde med vippig kjol och snörning i den korsettliknande midjan! Det medföljer även en svartvit krage att fästa runt halsen samt ett hårband med en stor rutig rosett. Klänningen är stretchig och stängs igen med dragkedja på ryggen. Komplettera med svartvita strumpbyxor och en piska för att likna modellen på bilden! 

  • Material: 100% Polyester 
  • Inkl. Klänning, krage och hårband 
  • Om du står mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den större storleken 
  • Finns i storlek: Medium och Large 

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Storleksguide

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar