Visa större bild

Pulserande Hjärta Nyckelring

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ett hjärta till ett hjärta brukar man säga, så ge bort denna nyckelring till någon du verkligen tycker om! Detta hjärta pulserar även av vibrationer, så har du tappat bort din nyckelknippa men vet att den ligger någonstans i närheten... klampa bara runt och hjärtat kommer pulsera! Hur smart är inte det? Den har med andra ord multibla fördelar!

Pulserande Hjärta Nyckelring är ett superfint litet hjärta du sätter på nyckelknippan. Den passar perfekt som en alla hjärtansdag-present, men har även andra funktioner så som att den pulserar i ett led-ljus när den känner av vibrationer. Det vill säga att du riskerar aldrig att tappa bort dina nycklar helt och håller. 

Pulserande Hjärta Nyckelring säljs styckvis och färgerna är osorterade. Det betyder att färgen du får blir en överraskning. (röd/rosa/blå)

Batterier ingår! (2 x CR2032 batterier)

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43519 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle