Till toppen
Startsida > Teman > Presenter > Barnpresenter > Putty Magic Shit med Fluga
Visa större bild

Putty Magic Shit med Fluga

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
19 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du kan va lugn, denna slimeaktiga klämleran luktar inte alls som den ser ut. Att pyssla med slime kan vara underhållande för både barn och vuxna eftersom den kan användas till massvis av olika saker. Exempelvis när man vill busa lite med vänner och familj, när du behöver stressa ned efter en lång dag på jobbet eller för den som sitter hemma en kväll och har allmänt tråkigt. 

Putty Magic Shit med Fluga är en slimeliknande massa i brun färg med en tillhörande leksaksfluga. Leran kan formas på olika sätt, göra ljud och den kan även studsa. Ja du hör ju, den kan användas av vem som helst och när som helst!

Mått på burken: Ca 2 cm hög och 7 cm i diameter.

Säljes styckvis. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46363 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle