Visa större bild

Quasimodo Greyland Film Mask

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
299 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Quasimodo är och var en litterär gestalt i boken: "Ringaren i Notre Dame." Han är en enögd, vanskapt och puckelryggad karaktär som både förbryllat och imponerat på oss läsare. Som med allt, hälften gillar, och hälften hatar. Givetvis är du en Quasimodo-lover som skulle kunna äta sitt högra öga för att se ut som honom! Att bära denna mask på halloween.. det kan inte gå fel!

Quasimodo Greyland Film Mask är en otroligt häftig och högkvalitativ latexmask som efterliknar sagofiguren Quasimodo. Masken är i högsta kvalitet, har otroligt mycket igenkännbara drag med flertalet knölar på både hals och huvud och ett hängande öga. (såklart) Masken sitter tight runt ditt ansikte och har hål för både vänsteröga, näsa och mun så att du ska kunna "leva" genom masken utan att störas. Just denna mask, som med andra masker från Greyland Film håller så pass hög kvalitet att de använd vid film- och teaterinspelningar världen över. Planerar du en Quasimodokväll? Se till att matcha med en riktigt awsome outfit, och en passande röst såklart!

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun skär du enkelt större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.

Fakta om Quasimodo Greyland Film Mask:
 • Material: Latex
 • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
 • Tillverkare: Greyland Film
 • Otroligt realistisk och väldetaljerad
 • Masken är heltäckande, och går ner under käkarna
 • Hål för ögon, näsa och mun
 • Sminkvänlig
 • Allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna mask!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jari för 2 månader sedan
  Kauhua.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48941 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle