Visa större bild

Kundbilder

Rävmaskot Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 79600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
995 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Prova någon av våra prisvärda och lyxiga maskotar. Maskotarna är av samma höga kvalité som de som används av nöjesparker runt om i världen. Levereras i en praktisk bärkasse med dragkedja så att du
enkelt kan förvara eller ta med maskoten på resande fot. Rävmaskot Maskeraddräkt inkluderar en brun helkroppsdräkt med fuskpäls. Ingår gör även händer och fötter med greppvänliga sulor samt ett extra
stort rävhuvud. Huvudet har utskurna hål för ögonen med ett tunt svart nät som du ser ut igenom. One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (21)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Johan för 6 år sedan
  Mycket fin dräkt. Fin kvalité och extra bra eftersom fötter går att ta bort och vantarna sitter fast i dräkten, vilket var mycket smidigt. Men som förväntat väldigt varm eftersom det inte finns något lufthål.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Ing-Britt för 6 år sedan
  Mycket fin och bra kvalite...Passa fint även om man som jag är lite tjockis....mycket nöjd
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Jeanette för 7 år sedan
  Jobbigt inuti huvudet att det tryckte på bärarens näsa, som således inte får luft att andas. Fixat själv med att trycka in en plastring som håller ut rävens huvud från bärarens ansikte. Förövrigt kommer den att bli sååå bra till partajet :)
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (7)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Har denna räv en svans? Och hur lätt är den att tvätta? Vad består fötterna utav? Klarar de typ en dag på stan utan att bli allt för dretiga?
  Svar: Vi rekommenderar inte maskintvätt för denna dräkt, men försiktig handtvätt med t ex en tvättsvamp går bra. Den har en uppstoppad svans baktill som är mellan ca 50-60 lång, som tyvärr inte syns på produktbilden. Sulorna under fötterna är gjorda för att dräkten ska kunna användas utomhus, men att undvika att fötterna blir smutsiga är givetvis ganska svårt om man går ute en hel dag.
 • Hur lång är det rekommenderat att vara för dräkten? Skulle 1.75 funka?
  Svar: Hej, Denna dräkt är i en One size storlek och passar de flesta då den är rymlig och flexibel.
 • Vet ni något bra sätt för att kunda andas bättre? Går det göra ett litet hål igenom näsan eller någonting?
  Svar: Har tyvärr inget annat tips än att du antingen får ta av dig rävhuvudet emellanåt, eller vara lite kreativ och fixa egna små andningshål där det kan vara lämpligt (tänk dock på att huvudet är uppstoppat framtill).
 • Går det att färga dräkten utan att skadan? (sprayan t'ex grå istället för röd)
  Svar: Vi kan inte garantera att dräkten inte blir skadad av att färgas och rekommenderar därför att du inte gör det.
 • Hur lång ska man ungefär vara för att passa i dräkten?
  Svar: Den här dräkten passar bäst för de som är ca 160-190 cm långa. Är du mycket kortare ca 160 cm blir den nog tyvärr för lång.
 • Hej. Jag undrar är denna dräkt tjock och varm eller fryser man om man går ut med den när det är 5c° varmt ute? Är den röd eller brun eller vad är det för färg?
  Svar: Dräkten är heltäckande och kan upplevas varm inomhus. Den är inte anpassade för utomhusbruk så ska du visats i den ute skulle jag rekommendera kläder under.
 • Ser man dragkedjan där bak?
  Svar: Ja, du kan se dragkedjan på den här dräkten.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen13366 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle