Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Regan MacNeil Maskeraddräkt

(11 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 20
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Matcha din kusliga Halloweenfest med att bära denna realistiska Regan MacNeil Maskeraddräkt. Den karakteristiska peruken och nedstänkta klänningen ger dig en autentisk look och speciellt om du
traskar i trappor upp och ned. Regan MacNeil Maskeraddräkt inkluderar ett ljusblått, nedstänkt nattlinne med motiv av mörkblåa blommor och spetsdetaljer på framsidan och ärmslut. Ingår gör även en
brun peruk som är designad för att ge dig ett barns utseende. Matcha gärna med smink för en äkta Regan MacNeil-look. Finns i storlek: One size.

Taggar

OMDÖMEN (11)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Jennifer för 5 år sedan
  Står one size (upp till storlek 42), jag som är en 36 sitter den bra på, 38 skulle nog vara okej. Men större personer får inte plats i den.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Kristina för 4 år sedan
  Klänningen var lite plastig och stel men den funkade bra. Dock var peruken i riktigt dåligt skick, supertrasslig och helt oanvändbar.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen18252 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle