Visa större bild

Tillbehör

Regnbåge Pinata

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 145
selected_index: 0
29 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Regnbågar är vackra med sina härliga färger och just denna regnbåge är ju inte heller så dum, särskilt inte när den bjuder på godis på kalaset! Piñatan är en latinamerikansk tradition som ofta används på födelsedagar och andra högtider. 

Regnbåge Pinata är en härlig piñata som ser ut som en färgglad regnbåge. Fyll den med godis och låt födelsedagsbarnet slå med en pinne tills allt snask ramlar ut. Just denna piñata har även trådar som du kan dra i för att den ska öppna sig.

Mått: Ca 35x55 cm.

Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Gustav för 1 år sedan
  Skallet var för hårt. Går inte att slå sönder. Jag gjorde runt 100 små hål i hela kartongen innan festen. Sen skulle en tjej på 25 år slå sönder den med ett brännbollsträ, men fick ändå inte hål på den. För att den ska gå sönder måste man ha ett redskap som är vasst.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anonymis för 1 år sedan
  Går inte att slå sönder, för hårt skal. Tjej i 20 års åldern som slog med ett brännbollsträ för att få hål på den, lyckades inte. (La den till och med på backen och försökte). Då hade jag ändå gjort små hål i den med en nål för att de skulle gå lättare att slå sönder. Den är fin och man får plats med över två kilo godis. Men omöjlig att slå sönder.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Nurdan för 5 år sedan
  Det var väldigt svårt att slå sönder den, barnen blev trötta och började förlora sitt intresse och till sist behövde vi använda en kniv för att skära den och få godis
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen21165 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle