renar-jultroja-59643-14
renar-jultroja-59643-18
renar-jultroja-59643-17
renar-jultroja-59643-15
renar-jultroja-59643-16

Renar Jultröja

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

499,90 kr

Jultröjan kommer i herrstorlekar, men om du vill ha en storlek som motsvarar dam - välj en storlek mindre än din vanliga storlek. Exempel: Herrstorlek Small motsvarar damstorlek Medium. Herrstorlek Large motsvarar damstorlek X-Large.
"-Är det en röd stickad jultröja du har på dig?" frågar mormor. "-Ja exakt, givetvis, precis så är det mormor!" säger du samtidigt som du backar långsamt bakåt så att mormor inte skall se att vad hon tror är julrenar, egentligen är en jäkla massa renar som kör doggy. Man får inte ta några risker liksom...

Renar Jultröja är en riktigt snygg jultröja i finstickat garn. Tröjan värmer som bara den under kalla tider, trots att den är tunn och lätt i materialet. Jultröjan kommer i sex olika storlekar för vuxna och motivet på tröjan kan verka oskyldigt vid första anblick, men när man kommit tröjan tillräckligt nära, ja då ser man att i princip hela tröjan består av pökande renar. Jultröjan är tillverkad i en bomullsmix och blir definitivt en succé på både julbordet, julaftonskvällen och på julfesten den 25:e. 

  • Material: 60% bomull, 40% akryl
  • Storlek: XS, S, M, L, XL, XXL (vuxen)
  • Passform: Normal fit
  • Tvättas tvättmaskin på skonsamt program (30°C)
  • Herrmodellen är 192 cm lång och bär storleken Large
  • Observera att priset avser endast 1 st tröja
Art.nr 59643

Storleksguide

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar