Visa större bild

Renässans Dam Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vad skulle Lorenzo, Giovanni och Cosimo säga om du vandrade in på deras renässansfest iklädd ett par slitna jeans och en mössa med texten: "Bad Hair Day" på samtidigt som du kletade Idomin på läpparna? Du hade till största sannolikhet blivit ett försöksdjur för Da Vincis krigsmanicker, minst sagt! Gör renässansmännen nöjd – kom iklädd en vacker blå klänning!

Renässans Dam Maskeraddräkt är en vacker maskeraddräkt för damer som får dig att se ut som en riktig renässansdrottning. Klänningen kommer i fem storlekar, närmare bestämt: Small, Medium, Large, X-Large & XX-Large. Medföljer gör en klänning och ett hårband. Skor medföljer icke.

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: Small, Medium, Large, X-Large & XX-Large (dam)
  • Inkl. klänning och hårband
  • Skor medföljer ej

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58195 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle