resorb-recharge-elderflowerlime-50-cl-86236-1

Resorb Recharge Fläder & Lime

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

35 kr

50 cl

 − art.nr 86236-1
En flaska Resorb eller två och bakfyllan är puts väck! Ett rent utav måste när du kommer hem från ett riktigt brakfirande – eller när du vaknar upp dagen efter med en mun så torr att tungan känns som en torktumlad handduk. Då kommer du tacka dig själv att du ställde den här flaskan på nattygsbordet!  

Resorb Recharge Fläder & Lime är en är en kolhydrat-elektrolytdryck, med smak av fläder och lime, som är framtagen för att förbättra vätskeupptaget vid fysisk träning och när du är i behov av vätskebalans – som dagen efter en stor fest. Berikad med magnesium och vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning. 

Säljs i plastflaska om 50 cl. 

Ingredienser: vatten, druvsocker, syra (citronsyra), havssalt, surhetsreglerande medel (kaliumcitrat), vitamin C, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), magnesiumhydroxid, färgämne (extrakt av safflor), apelsinterpener, stabiliseringsmedel (akaciagummi, glycerolestrar av trähartser), sötningsmedel (sukralos), aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Näringsdeklaration

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar