Visa större bild

Rock'n'hopper Hoppboll

(5 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Minns ni doften av varm asfalt, kompisarna som stojade runt omkring er och den där känslan i maggropen när man för allra första gången skulle försöka ställa sig upp på den där hoppbollen och faktiskt lyckas hoppas så många hopp som bara möjligt? Och känslan när man vingligt tog sig framåt, inte ett hopp utan två tre fyra sju.... Nu kan ni få uppleva det igen! Den här mackapären blir den perfekta partyleken på 80-talsfesten eller födelsedagskalaset för alla som var barn på 80-talet. Och en uppskattad present till dagens barn. Vem vill börja?

Rock'n'hopper Hopboll (pogo boll) är en tålig gummiboll som sitter i en rund plattform av hårdplast. Genom att ställa sig på plattformen och balansera kan man sedan studsa och hoppa med hjälp av bollen. En rolig leksak och även bra träning! Osorterade färger. 

Mått: 35 cm


Taggar

OMDÖMEN (5)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Maria för 1 år sedan
  Nostalgi, håller även för 40-åriga tanter.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sebastian för 2 år sedan
  Mycket bra.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen37382 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle