vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
roligare-samtal-fragespel-7
roligare-samtal-fragespel-3
roligare-samtal-fragespel-4
roligare-samtal-fragespel-5
roligare-samtal-fragespel-6

Roligare Samtal Frågespel

99,90 kr

Det här spelet är en riktig stämningshöjare och finns i fyra olika versioner. Välj det tema som passar bäst till ditt sällskap. Genom spelets roliga och intressanta frågor kommer du att lära känna dig själv, din familj och dina vänner på ett helt nytt sätt.

Roligare Samtal Frågespel är ett samtal- och frågespel som finns i fyra versioner: Vänner, familj, kompis och party. Varje spel innehåller 100 intressanta frågor och samtalsämnen. Instruktioner medföljer.

Familj
”Familj” är ett underhållande spel med fler än 100 intressanta och roliga frågor om sånt som det är kul att prata om med hela familjen. En riktig stämningshöjare och det perfekta spelet för att lära känna både sig själv och sin familj på ett roligare sätt. Vad beredd på många skratt, härliga minnen och oförglömliga diskussioner! Lägg ner mobilen, stäng av TV:n, och upplev mysiga stunder tillsammans. Spelet passar lika bra hemma som på resan.

Kompis (för barn)
”Kompis” är ett underhållande spel med över 100 roliga och intressanta frågor om sånt som barn tycker om att prata om. Ett kul sätt för barn att lära känna sina kompisar bättre, men också ett idealiskt sätt för föräldrar att starta roligare samtal med sina barn. Lägg ner mobilen, stäng av TV:n och upplev givande stunder tillsammans. Spelet blir snabbt barnens favorit - i bilen, med kompisar, på resan eller hemma i soffan.

Party
Spelet som tar festen till en ny nivå! ”Party” är ett helfestligt spel med över100 oväntade, roliga och knasiga frågor för festen! En garanterad stämningshöjare och det perfekta sättet att lära känna både sig själv och sina vänner på ett nytt kul sätt. Var beredd på många skratt och härliga överraskningar! En lite roligare gå-bort-present som snabbt skruvar upp stämningen på festen och middagen.

Vänner
Hur väl känner du dina vänner? "Vänner” är ett helfestligt spel med fler än 100 oväntade och intressanta frågor som startar roligare samtal med dina vänner. En stämningshöjare för alla tillfällen och perfekt för att lära känna både sig själv och sina vänner på ett kul sätt. Var beredd på många skratt och oförglömliga anekdoter! Spelet passar lika bra på hemmakvällen som på festen, middagen eller på resan.
  • Välj mellan fyra olika titlar: Familj, Kompis, Party och Vänner
  • Ålder: från 8 år
  • Antal spelare: från 2 och uppåt
  • Speltiden: 15 – 45 minuter
  • Språk: Svenska
Art.nr 71660

Omdömen

2

Frågor & svar

0

Taggar