vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Sällskapsspel

Sällskapsspel kan verkligen göra mycket för att liva upp feststämningen! De fungerar även som bra isbrytare inom sällskap där folk inte känner varandra sen tidigare. Partykungen har spännande spel inom flera olika kategorier. Från enkla till mer kluriga sällskapsspel. Det finns bland annat frågesporter, mordgåtor och många klassiska spel som passar lika bra för barn som för vuxna. För gammal för att spela blir du aldrig!

Roliga sällskapsspel för vuxna & barn


Med hjälp av vårt sortiment kan du plocka ihop några roliga och fräcka spel och ordna en spelkväll med vännerna. Det blir garanterat en underhållande kväll med mycket skratt, där vissa spelare ofta visar sig vara mer tävlingsinriktade än andra... I så fall kanske en pokerkväll är mer passande. I situationer där du har fått förlita dig på en simpel kortlek för att spela poker har du nog önskat dig ett fullbordat, proffsigt set. Självklart är detta något som du också hittar hos Partykungen. Då har du allt behöver för att höja insatserna och få ut det bästa av din pokerkväll!

Drickspel för festprissar


Hos Partykungen hittar du en mängd olika dryckesspel av olika slag som är perfekt att ta fram på festen. Här finns förfestspelet som är ett perfekt sällskapsspel för att lätta upp stämningen på eran förfest. Här finns det 52 kort och varje kort ger dig en uppmaning att göra något t.ex. ge bort tre klunkar, börja berätta en saga eller att skrika så högt du orkar.

Här finns även Amerikanskt och vanligt beer pong kit så att du kan spela beer pong på din fest. Eller varför inte spela fylletornet, ett spel som bygger på det klassiska träklosspelet där man skall dra ut klossar ur ett torn. Fast varje gång tornet rasar eller en klass rasar så måste du dricka upp allt i ditt glas. Här hittar du även Trivial Pursuit Party som är en partyversion på det klassiska spelet.

Klassiska sällskapsspel för hela familjen


Om du är ute efter mer klassiska sällskapsspel att spela med dina vänner och familj så har vi det också. Här finns spel som rubikskub som är ett roligt 3d pussel, det klassiska brädspelet fia med knuff, Trivial Pursuit Master Edition som innehåller en timer där du måste svara rätt innan tiden går ut och twister som är ett fysiskt spel där man får slå knut på sig själv för att vinna.

Hos oss hittar du även det klassiska bordshockey spelet Stiga Play Off som det flesta nog har spelat under sin uppväxt. Eller varför inte köpa ett av våra mest folkära sällskapspel Monopol, spelet som går ut på att få så mycket kapital som möjligt, köpa gator, bygga hus och hotell.

Här finner du även ett annat riktigt klassiskt sällskapsspel; Risk som går ut på att erövra världen. Om du gillar spännande deckarspel så har vi det också. Hos oss kan du hitta spel som Cluedo där du skall lösa mordmysterier. Eller varför inte spela Maffiamordet där du skall lösa en mordgåta som utspelar sig under en fest där de mest kända Maffiosos gästar. Vi har även spelet Mordiska Grannar som är ett fantastiskt spännande rollspel från Svenska Mordgåtor där historien utspelar sig i grannskapet Kvarteret Grannsämjan.

Välkommen in och fynda sällskapsspel online!


Välkommen in till oss på Partykungen för att hitta de absolut bästa sällskapsspelet för dig och din familj. Vi har ett stort utbud av roliga sällskapsspel för både barn, vuxna, kompisgäng och familjer. Vi har allt mellan Beer Pong till brädspel och klassiska tärningsspel.

Köp dina sällskapsspel online – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer

Inspiration