Till toppen
Visa större bild

Salt / Pepparkvarn i Rostfritt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 43
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Uppgradera hemmet och köket med ett par keramiska salt- och pepparkvarnar i en tidlös men nytänkande design! Finessen med dessa är att de passar lika bra som "inredning" som de fyller en nödvändig funktion vilket ger större valuta för pengarna. Sen blir ju faktiskt livet helt smaklöst utan salt och peppar! 

Salt / Pepparkvarn i Rostfritt är en kvarn med elektrisk funktion så du behöver inte ens vrida som förr i tiden (latast latsson) och det känns väl skönt? Dessa salt- och pepparkvarnar är i rostfritt stål från Havsö och drivs på 4 stycken AA-batterier. De transparenta behållarna gör det enkelt att se när kvarnarna behöver fyllas på. 

Fakta om Salt / Pepparkvarn i Rostfritt:
  • Förpackade styckvis
  • Elektroniska
  • Keramisk kvarn
  • Drivs på batterier ( 4 x AA-batterier medföljer ej )
  • Stilren design i rostfritt stål

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46286 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle