Visa större bild

Scarab Multiverktyg

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Händigt värre! På denna lilla metallgrej finns det inte mindre än sex av de mest nödvändiga verktygen, som gör den helt oumbärlig för dig som brukar campa eller är ute på äventyr. Det är inte alltid man vill kånka med sig halva verktygslådan när man ska ut och tälta eller liknande, så ta och klicka hem detta fantastiska multiverktyg istället. För helt plötsligt kan du stå inför en situation som kräver verktyg och då trollar du bara fram denna ur fickan och fixar problemet busenkelt!

Scarab Multiverktyg är av rostfritt stål och kommer med sex olika verktyg. Du kan även fästa den på nyckelknippan så har du den alltid nära till hands när du är ute på.

Scarab Multiverktyg kommer med följande verktyg:
 • Tång
 • Två olika skruvmejslar
 • Kniv
 • Fil
 • Kabelskalare

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... William för 1 år sedan
  Fantastisk.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen44002 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle