Visa större bild

Kundbilder

Scarecrow Varulvständer

(19 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Varulv stifttänder i mycket hög kvalitet från välkända Scarecrow. Du monterar enkelt tänderna ovanpå dina vanliga tänder. Ger ett mycket verklighetstroget utseende. Levereras komplett med över- och undertänder. Scarecrow tillverkar världens mest sålda vampyr- och konstgjorda tänder på marknaden. De använder sig av en speciell formula i materialet för en perfekt passform.

Huggtänder överkäke är ca 18 mm långa medan huggtänder underkäke är ca 14 mm långa.

Taggar

OMDÖMEN (19)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Josefine för 6 år sedan
  Jag tycker att tänderna är toppen, då de är specialanpassade efter mina egna. Däremot blev jag ganska besviken över att de var så fruktansvärt stora och att det inte fanns någon information kring det när jag köpte dem. Mina egna tänder är ganska små, så jag fick använda de små medföljande tänderna som egentligen skulle sitta på underkäken (i äkta vaulvsstyle) som huggtänder. Tänderna sitter toppenbra, men jag tycker att det är tråkigt att lägga ut så mycket onödiga pengar på en produkt som inte passar helt när man inte fått informationen kring hur stora de är. Det var ren tur att det följde med fyra tänder i produkten så att jag kunde använda de små istället.
  9 av 11 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anna Josefin för 5 år sedan
  Ser väldigt realistiska ut och jag har alltid köpt tänder från märket scarecrow när jag ska klä ut mig till något som behöver vassa tänder, fungerar enkelt och otroligt bra!!
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (1)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Hej kan man använda dom här flera en 1 gång Asså i flera år?
  Svar: Ja, när du har gjort gjutningen kan du använda dessa tänder flera gånger.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen12330 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle