Till toppen
Startsida > Festartiklar > Dukning > Skålar & Fat > Shotglas Ställ Happy New Year
Visa större bild

Shotglas Ställ Happy New Year

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Superläckert serveringsfat med tre våningar som kommer bli en succé på nyårsfestens uppdukade bord. En riktigt cool bordspjäs som du kan placera shotglasen på. Du kan givetvis servera annat smått och gott på den också!

Shotglas Ställ Happy New Year är ett häftigt serveringsfat med tre våningar. Stället är i svart färg och har festliga mönster i guld, svart och silver föreställande fyrverkerier, och är tryckt med texterna "Happy new year" och "Cheers to the new year".
Stället är gjort av skummaterial, och är enkel att montera ihop.

Serveringsfatet rymmer 24 st shotglas (ingår ej!) och mäter ca 53 cm hög när den är monterad. Varje våning har små hål så shotglasen står stabilt, hålen är 37 mm stora.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen50708 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle