skelettdrottning-barn-maskeraddrakt-1

Skelettdrottning Barn Maskeraddräkt

399,90 kr

Komplettera med

Det var en gång för mycket länge sedan, sisådär en tre-fyra dagar eller så, en liten flicka som bodde med sina föräldrar i en liten, liten trästuga. På den ena sidan om stugan fanns en stor äng, och på den andra en stor skog. Flickan lekte ofta på den stora ängen, där hennes föräldrar lätt kunde se henne. Hon var strängt förbjuden att gå in i skogen ensam.

Ju äldre flickan blev desto mer nyfiken blev hon på vad som fanns i den stora skogen, så en dag bestämde hon sig för att ta reda på det. Den modiga lilla flickan gick in i skogen helt själv. Hon klättrade över stockar och sten, gick över åar och kullar. Plötsligt framför henne stod ett stort stenslott. "Så spännande", sa hon och rusade genast fram till slottets dörr. Hon knackade på och möttes av en annan liten flickas röst på andra sidan dörren. Vem kunde den andra lilla flickan vara?

Skelettdrottning Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart långklänning med grå trasiga detaljer och silvergrått skelettmönster på överdelen och längs med fållen nedtill. På ärmarna finns silvergrå skelettben tryckta. Även en silverfärgad tiara med dödskalle ingår. Skor och peruk ingår ej.

  • Material: Polyester
  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
Art.nr 27982

Storleksguide

Omdömen

4

Frågor & svar

0

Taggar