Till toppen
Startsida > Maskerad > Dekor & Rekvisita > Props > Skräckclown Bakom Skynke Prop
Visa större bild

Skräckclown Bakom Skynke Prop

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vem är det som står och yrar i hörnet om inte en tvättäkta mördarclown med storkniven i högsta hugg. Det här skynket hänger du upp om du vill skapa riktigt obehaglig stämning i hemmet, för ingen kommer våga vända den här siluetten ryggen. Funkar lika bra på halloweenfest som när du vill pranka någon så hårt att det blir byxbyte som efterföljd. 

Skräckclown Bakom Skynke Prop innehåller ett skynke med motiv av clownskugga. Två clownskor är fastsydda i skynket. Produkten mäter 185x100 cm och är av polyester.

  • Mått: 185x100 cm
  • Material: Polyester
  • Inkl. skynke med ben

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58359 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle