Till toppen
Visa större bild

Skull Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 25
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att klä ut sig till en dödskalle brukar vara ganska vanligt, men hur vanligt är det egentligen att klä ut sig med en grym dödskallemask? Nej tänkte väl det. Med denna dödskallemask från Greyland Film kommer du se riktigt död ut... bokstavligt talat och det passar mer än utmärkt på halloween! Denna mask håller extremt hög kvalitet och skaparen har i första steget skulpterat utseendet för att sedan omvandla det till en riktigt tunn och kvalitativ latexmask! Dödligt snyggt!

Skull Greyland Film Mask är en högkvalitativ och snygg mask som är gjord i extra tunn latex så att masken ska sitta helt perfekt för långa maskeradkvällar. Masken är vit och liknar en dödskalle med en rörlig haka så har du lust att prata, ja då rör sig skallens haka i samma takt som du pratar. Coolt! Masken har hål för ögon/näsa/mun vilket gör den väldigt realistisk sen kan du dricka och äta med den på utan problem. Vi rekommenderar en passande dräkt till masken, eller varför inte keep it simple... dra på dig huvan, du blir redan då grymt skräckinjagande! 

Tips: Sitter masken för tight i mun/näsa/ögon kan du enkelt skära upp lite större hål med en nagelsax eller dylikt för bättre passform!

Fakta om Skull Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Motiv: Dödskalle/skull
  • Är du allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig starkt från att använda denna mask!

Notera
: Masken och modellen på bilden är helt oredigerad! 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46272 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle