Till toppen
Startsida > Maskerad > Masker > Djurmasker > Snowball Läskig Kanin Mask
Visa större bild

Snowball Läskig Kanin Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det finns en teori som säger att leksaker har liv, personlighet och känslor och att de agerar livlösa på dagen när de används och får liv på natten när ingen ser eller hör. Om den teorin ska verka seriös så innebär det att leksakerna också har olika beteenden. Att de kan bli kära, rädda och känna sig sårade. Om så är fallet så finns det alltså arga leksaker och gosedjur. Och om någon är arg för länge och tappar sitt sinnes fulla närvaro så kan det enkelt bli som med människor, att de blir våldsamma och söker sig till olagligheter. Eller ja, det finns ju ingen lag som säger att mjukisdjur inte får ha sönder andra mjukisdjur och leksaker men någåon form av kodex måste de väl ha? Hur som helst så kan vi konstatera att om den här teorin är veklighet så kan det mycket väl vara så att den där söta lilla mjukiskaninen i skrubben egentligen är väldigt, väldigt arg och hämndlysten.

Snowball Läskig Kanin Mask är en ansiktsmask i plast som försetts med vit fuskpäls och öron samt en söt rosa nos och knappar som ögon. Den här kaninen har ett stort leende och halva ansiktet fullt av vad som kan tänkas vara blod. Det är alltså en grym mördarkanin du ser framför dig.
Masken täcker ansiktet och fästes på ditt huvud med hjälp av ett förmonteras elastiskt band.

One size (vuxenstorlek).

Mått: 35 x 20 cm (HxB).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28752 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle