Visa större bild

Spider-Man med Hoodie Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Med denna dräkt på så kommer alla tro att det är du som är Spider-Man, den underbara superhjälten med ett stort hjärta och med ett mål att rädda världen från onda skurkar och varelser. Han har fantastiska krafter som gör honom nästan omöjlig att slå. Tänk att det kunde gå så bra av att bli biten av en spindel.

Spider-Man med Hoodie Maskeraddräkt hålls i färgerna rött och blått. Dräkten ser ut precis som den fiktiva karaktären Spider-Man.

Kommer i storlekarna standard och x-large

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ludwig Kallin för 1 år sedan
    Lite besviken på detaljerna. Armmuffarna var lösa, inga fickor alls på verken hoodie eller byxor utan dom är bara på-målade. En del av tyget på foten har börjat lossna utan att jag använt den. Bortsätt från dessa små detaljer är jag ganska nöjd med produkten.
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40181 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle