Visa större bild

Stjärnor Hollywood Bordsdekoration

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
69 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

De här fantastiska stjärnorna kommer att höja feststämningen riktigt ordentligt på kalaset. Lägg dem på bordet som en vacker bordsdekoration. Stjärnorna är silverfärgade, guldfärgade och svarta och sprider en härlig känsla av glamour och lyx. Stjärnorna passar perfekt att dekorera med på nyårspartyn, ett julkalas eller vid något annat festligt tillfälle. Matcha gärna med andra festliga festdekorationer!

Stjärnor Hollywood Bordsdekoration är glittrande små stjärnor. Stjärnorna är silverfärgade, guldfärgade och svarta och kommer i olika storlekar; 2,8 cm, 3,9 cm och 5,7 cm stora. De är tillverkade i hård skumplast.

Påsen innehåller totalt 32 st stjärnor.

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56571 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle