Visa större bild

Strumpeband Bride to Be Ljusrosa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 86
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är det dags för möhippa för den blivande bruden? Har du i smyg planerat att spöka ut henne med alla möjliga möhippekläder och "Bride to Be"-tillbehör så hon verkligen sticker ut ur mängden? Då har du just hittat ännu en grym möhippe-accessoar! Ett galet fint strumpeband á la möhippa med glittrande hjärta. Kan inte bli bättre!

Strumpeband Bride to Be Ljusrosa är ett fint strumpeband i vit och ljusrosa färg, med ett glittrande rosa hjärta med texten "Bride to Be" inuti samt tjusiga detaljer såsom små hjärtan och satinband i ljusrosa. Strumpebandet har resår och passar därför de flesta. Tillverkad i polyester. One size-storlek.

  • Strumpeband "Bride to Be" med glittrande hjärta
  • Färg: Vit och ljusrosa
  • Material: 100% Polyester
  • Antal: 1
  • One size-storlek (vuxen)

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen74357 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle