Till toppen
Visa större bild

Struthållare i Rostfritt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 109
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

När barnen springer och stojar ute på gräsmattan och du sedan märker att energin börjar ta slut och magarna kurrar dovt, ja då vet du att det är dags att fylla upp strutstället och mata rackartygarna. Detta strutställ rymmer 12 stycken glasstrutar per servering. En riktigt smart produkt att få användning av på sommaren!

Strutställ i Rostfritt levereras styckvis och rymmer totalt 12 stycken glasstrutar per servering. Strutstället är tillverkat i rostfritt stål och tål att använda i såväl ugn som frys. Stället rymmer klassiska glasstrutar och du väljer själv om du använder stället för att servera, eller om du använder det som "ställ" när du skall baka strut-muffins. Stället har fötter och kan stå av sig själv.

  • Material: Rostfritt stål
  • Antal: 1-pack
  • Tål ugn och frys
  • Tillvekare: Wilton

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61466 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle