Studentpresent 2023

Att ta studenten är en prestation värd beröm och firande. Det är en dag av firande och aktiviteter som man kommer att minnas för resten av sitt liv. Partykungen har gjort det lätt för dig som letar efter en studentpresent så att du kan ge dina barn eller släktingar ett så bra studentfirande som möjligt.

En riktigt studentdag börjar med champagnefrukost och hos oss kan du hitta olika typer av ishinkar och champagneglas passande för dagen. Här finns även snygga fickpluntor att sedan ta med till skolan eller på studentfesten. När det sedan är dags att springa ut från skolan så är det viktigt med ett fint mottagande. En klassisk present att ge bort till en nybliven student är ett set med shaker, strainer och muddler så att studenten själv kan blanda sina drinkar i hemmabaren.

När det sedan är dags för studentfirande så har vi de perfekt artiklarna som gör att du lätt kan hitta en bra studentpresent. Här kan du hitta klassiska studentpresenter som massor av tillbehör för hemmabaren, minikylskåp och minibarer, sällskapsspel, shotglas i massor av olika utföranden, festspel, roliga kläder av hög kvalité, högtalare för parkfesten, roliga och smarta presenter till studenten samt många andra artklar att ge bort som en studentpresent.

Vi har även vackra gratulationskort att köpa till din studentpresent och ge bort som ett fint minne. De är även perfekta om du vill ge bort pengar eller presentkort i studentpresent. Hos oss kan du även köpa amerikanska studentartiklar som en klassisk amerikansk examenshatt med tillhörande tofs.

Studenten handlar trots allt om att ha så roligt som möjligt och föreviga denna underbara dag när man äntligen går ur skolan. Inte minst genom att ha en oförglömlig studentfest. Hos partykungen kan du hitta massa roliga fest artiklar för den perfekta festen, förfesten eller efterfesten att ge bort som studentpresent. Har finns en mängd dryckesspel. Här finns även det klassiska amerikanska spelet Beer Pong där man skall ställa upp muggar i en pyramidform på bordet, fylla dem med öl och sedan försöka pricka motståndarens muggar med dina bollar. Lyckas du pricka en mugg så får motståndaren hälla i sig bärsen och vice versa.

Även om studentfesten var jätterolig och lyckad på alla vis. Ja kanske näst intill euforisk så behöver det inte betyda att dagen efter är lika rolig. Som vi alla känner till så är bakfylle huvudvärk något av det värsta som finns. Men Partykungen.se har en lösning på även detta problemet och en perfekt studentpresent. Ta två stycken tabletter för vätskeersättning! Även de finns att köpa hos oss. Svårare än så är det inte. Den huvudvärk som många lider av dagen efter alkoholkonsumtion beror ofta på att kroppens vätskebalans har rubbats. En dos Bakis vätskeersättning innehåller en kombination av vätska, olika salter och socker som hjälper kroppen att ta upp vätska på ett effektivare sätt än genom att bara dricka vanligt kranvatten. Grundreceptet vi använder är rekommenderat av WHO (World Health Organisation). Dessutom har Bakis fått en fräsch smak av citron-lime och ett dagsbehov C-vitamin. Bakis är ett svensktillverkat kosttillskott.

Oavsett om du letar studentpresent till kille eller tjej, syster eller brorsa så vågar vi nästan garantera att du hittar det här. Så varför inte kolla in vårt breda sortiment för att hitta rätt studentpresent?
Läs mer