suitmeister-boys-christmas-green-tree-light-up-kostym-89501-3
suitmeister-boys-christmas-green-tree-light-up-kostym-89501-1
suitmeister-boys-christmas-green-tree-light-up-kostym-89501-2

Suitmeister Boys Christmas Green Tree Light Up Kostym

 599 kr  299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Visa storleksguide

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Hann du inte kirra julgranen till årets julfirande med släkten? Ingen fara! Låt familjens lille ängel få skina upp likt det juliga trädet istället. En given stämningshöjare som garanterat kommer få julstämningen på topp! 

Suitmeister Boys Christmas Green Tree Light Up Kostym är en extremt rolig kostym med inbyggda LED-lampor som kommer lysa upp hela dig! Kostymen inkluderar en grön kavaj med LED-lampor som är dekorerad med julgranskulor! Det medföljer även ett par matchande byxor samt en slips! Batterier ingår och i innerfickan finns en on/off knapp för belysningen.

Tack vare tygets höga kvalitet kan man tvätta och använda sin OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform. Observera att Opposuits är av slim-fit modell, välj en storlek större om du tvekar mellan två storlekar.

  • Material: Polyester
  • Inkl. Kavaj, byxor och slips
  • Skjorta och skor ingår ej
  • Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large