svavande-jordglob-c-formad-1
svavande-jordglob-c-formad-2
svavande-jordglob-c-formad-3
youtube video play

Svävande Jordglob

499 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Johanna
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Förundras över teknikens under varje gång du ser denna jordglob sväva på ditt skrivbord! I en C-formad ställning i futuristisk stil så flyter den här planeten i luften och inger känslan av att du har hela universum för dina fötter. Dessutom har den LED-ljus i tre olika färger och kan därmed klassas som den coolaste lampan i mannaminne. 

Svävande Jordglob är ett jordklot som svävar i luften via elektromagneter en C-formad ställning med LED-ljus. Globen har engelsk text på sig. Sställningen har en stilren design och avger LED-ljus i tre färger. Den är tillverkad av ABS-plast och metall. Mäter ca 18 x 9,5 x 8,5 cm, 17 cm i omkrets. Den kopplas in i eluttag för att fungera, strömbrytare medföljer. Säljs styckvis.

 • Mått: Ca 18 x 9,5 x 8,5 cm, 17 cm (omkrets)
 • Material: ABS-plast, metall
 • Säljs styckvis
 • Strömbrytare medföljer
 • Volt in: 100-240 V
 • Volt ut: 12V 1,2A