Till toppen
Visa större bild

T-Rex Mask för Barn

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att vara en skräckinjagande typ fungerar inte med vilken mask som helst under halloweentider. Kommer du exempelvis med en valpmask så kommer inte särskilt många bli rädd, eller ja.. hundhatarna kommer ju bli det! Därför ska du komma utklädd som en T-Rex, för då kommer folk springa och skrika åt alla möjliga håll och kanter! Precis som det ska vara på halloween!

T-Rex Mask för Barn är en häftig mask för barn som kommer passa utmärkt till halloween- och maskeradpartyt. Masken är tillverkad i plast, är halvtäckande och ser allmänt ondskefull ut. Med hjälp av hakbandet innanför masken så ser det ut som om T-Rexen pratar när det i själva verket är du som rör på munnen.

  • Material: Plast
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Halvtäckande med hål för ögon och mun
  • Medföljande hakband så att käkarna rör sig
  • Notera att endast masken medföljer

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49078 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle